Cookie Consent by Popupsmart Website

Grafisk design

Hos Nordic Nerds, laver vi grafisk materiale, vi laver design af hjemmesider, logoer, brand merchandise, illustrationer, billedbehandling og meget meget mere. Vi sørger for, at billeder og grafik står kniv skarpt og vi optimere det hele, så det ikke går ud over brugeroplevelsen, samt din SEO. 

Vi laver grafisk design, i mange afskygninger

1. Hjemmeside Design

4. Produkt Mockup

2. Prototype App

5. Billede behandling

3. Logo Design

6. Illustrationer

1. Hjemmeside Design

3. Logo Design

5. Billede behandling

2. Prototype App

4. Produkt Mockup

6. Illustrationer

Fylder dine billeder for meget? skal du have lavet, et cover til en bog? eller måske en illustration til et produkt, som du netop, har fået fremstillet, så kan vi hjælpe dig.

Med over 20 års erfaring, inden for grafisk behandling af billeder, kan vi næsten love dig for, at vi kan hjælpe dig med det meste, dette gælder også små opgaver, som man måske normalt ikke, ville gå til en professionel for. 

Giv os et kald (det koster intet) så skal vi nok hurtigt få afklaret, om det er noget vi kan klare, ellers har vi nok, en samarbejdspartner som kan.

1. Hjemmeside Design

Grafisk design af hjemmesider, er noget vi elsker her hos Nordic Nerds, at give en hjemmeside liv, ved at gøre den speciel og unik, er alfa omega, i en Verden af intetsigende og gentagende ligegyldighed.

Hjemmesider har en struktur som er “best practice” som vi selvfølgelig også er klar over, men hvis man vi samtidig kan få den til at stå ud og blive husket af folk, ja så har man pludselig, noget der kan bruges til noget. 

Vores hjemmesider bliver lavet, i wordpress og Elementor Pro, da det gør det nemmere for vores kunder, at arbejde videre i, efter den er lavet. Vi tweaker også altid vores hjemmesider, så de fra start af, er hurtige og responsive (mobil venlige).

2. App Design

Grafisk design af Apps, er ikke det nemmeste i verden, da apps normalt skal styles via kode, dette er dog også, noget vi har en del erfaring med og har lavet flere apps, samt designs til dem.

Vi starter normalt med, at lave prototyper i “Adobe Xd” så vi hurtigt kan få, en ide om hvordan vores app skal designes. Der kan være mange små ting, man skal tage højde for, når man designer en app, ting som kontraster, farver, udstråling, og brand identitet.

Mobil design af app i Flutter

3. Logo Design

Grafisk design af Logo, til at styrke dit brand. Et stærkt brand, skal også have et matchende logo, et logo som fortæller noget om dit firma, samt udstråler troværdighed og professionnalisme. Igen kan farver betyde meget.

Få lavet et logo design

4. Produkt Mockup

Grafisk design af produkt. Vi laver gerne mockups af jeres produkter, så i evt. kan se dem i en anden kontekst og fremvise dem på hjemmesiden eller i reklamer.

Grafisk produkt mockup

5. Billede behandling

Billede behandling og photo manipulation, det er noget vi elsker at lege med og er noget vi har mange års erfaring med. Om det er at fjerne, et par briller fra et billede, gøre kvaliteten bedre, fjerne en baggrund eller lave dit billede 4 gange større, uden at ødelægge kvaliteten, så skal vi nok kunne klare det og få det til at se naturligt ud.

6. Illustrationer

Grafisk design af illustrationer, om det er til en video, reklame eller hjemmeside, så kan vi løse det. At have illustrende billeder, for at vise en besøgende en pointe, kan være meget behjælpelig for kunder og gøre kunderejsen kortere, i forhold til et salg. 

Få lavet grafisk infografik